Services

Focus Scan

Als focusexperts onderzoeken, adviseren, implementeren en coachen wij. We meten jullie huidige klimaat met een kwalitatieve en kwantitatieve focus scan bij jullie medewerkers en management. Zo bepalen we jullie digitaal gedrag, werk- en focusafleiders en de wederzijdse behoefte aan afspraken en begeleiding.

Lees meer

Focus Keynote

Hoe kunnen we leren omgaan met alle beschikbare kennis en prikkels? Hoe kunnen we alle informatie efficiënt gebruiken om ons te inspireren, om te leren, om te delen, om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen?

Lees meer

Workshops

Hoe kunnen we alle kennis en informatie waarover we permanent online beschikken efficiënt gebruiken om ons te inspireren, om te leren, om te delen, om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen? Deze zeer interactieve workshop vergroot het vermogen om te focussen in dit digitale tijdperk.

Lees meer

Personal / Team Coaching

Attention management, het terugvinden van je focus, time-boxed werken, distractors uitschakelen, het herwinnen van controle over je eigen digitale gedrag, het effectief realiseren van je doelstellingen op het einde van je dag of week,…

Lees meer