Diensten

Focus Inspiratiesessies

Onze leefomgeving wordt steeds complexer: alles gaat sneller, we zijn constant bereikbaar, krijgen overal aandachtsprikkels, werk en privé lopen in elkaar over,…

Door de toevloed van (vaak digitale) prikkels hebben we het moeilijk om ons te concentreren. Iets wat een directe impact heeft op de rendabiliteit en de mentale rust van mensen.

Lees meer

Focus Workshops

Hoe kunnen we alle kennis en informatie waarover we permanent online beschikken efficiënt gebruiken om ons te inspireren, om te leren, om te delen, om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen? Deze zeer interactieve workshop vergroot het vermogen om te focussen in dit digitale tijdperk.

Lees meer

Focusbeleid en -Scan

Als focusexperts onderzoeken, adviseren, implementeren en coachen wij. We meten jullie huidige klimaat met een kwalitatieve en kwantitatieve focus scan bij jullie medewerkers en management. Zo bepalen we jullie digitaal gedrag, werk- en focusafleiders en de wederzijdse behoefte aan afspraken en begeleiding.

Lees meer

Focus Keynote

Hoe kunnen we leren omgaan met alle beschikbare kennis en prikkels? Hoe kunnen we alle informatie efficiënt gebruiken om ons te inspireren, om te leren, om te delen, om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen?

Lees meer