Workshops

Hoe kunnen we de overload aan kennis en online informatie efficiënt gebruiken om ons te inspireren, om te leren, om te delen, om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen? Hoe ziet een goed evenwicht tussen werk en privé eruit voor mij?

De interactieve workshop van The Focus Academy geeft concrete handvaten om opnieuw grip te krijgen op je professioneel en privé leven. We leren je hoe je vermogen op te focussen kan vergroten, zelfs in een digitaal tijdperk als de 21e eeuw. Tijdens de workshop luisteren we naar de nood van elk individu, zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen.

Met praktische tips en tools leren we jullie efficiënter om te gaan met kostbare tijd. Dankzij onze focus blocks methodologie brengen we welzijn op het werk en ernaast opnieuw op de voorgrond. Aan het einde van de workshop over focus ga je naar huis met een duidelijk actieplan om je professionele en persoonlijke doelen makkelijker te behalen en stress uit te zwaaien. Ook te boeken als inspirerende focus keynote.

Download folder (.pdf)
workshops

Learn how we can help you focus.

Let's talk

ONZE PARTNERS

vlaanderen logo
Luxafor
meetdistrict logo